Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

Szépségek a S/Alon Budapest kiállításról

Enteriőrdesign

2021. október 18.

2 perc olvasás

article-img
© S/Alon 2021

Idén szeptember 24-26. között került megrendezésre a S/Alon Budapest kiállítás, mely túlzás nélkül a legszínvonalasabb rendezvény belsőépítészet és lakberendezés témakörben hazánkban. Mi is ott voltunk!


Szeptember végén a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont a S/Alon Budapest kiállításnak, mely talán a legnagyobb és legelegánsabb lakberendezési, belsőépítészeti rendezvény Magyarországon.

Az ország legnagyobb enteriőrdesign eseményén egyedi bútortervek, festmények, szobrok, fényinstallációk, textilek, növénykompozíciók, illatok és hangok keltették életre a belsőépítészek és stylistok által megálmodott tereket, hogy inspirációt nyújtsanak a látogatók számára.

article-gallery-img

A központi, egyes márkák illetve forgalmazók által felállított standokon kívül megcsodálhatók voltak olyan koncepcionális standok is, melyeket kifejezetten a S/Alon Budapest felkérésére állítottak össze az ország legjobb enteriőrtervezői.

Saját standdal képviseltette magát az ELLE Decoration is, és hatalmas örömmel tapasztaltuk, hogy a látogatók mennyire örültek nekünk! Köszönjük a lehetőséget a S/Alon Budapestnek!

S/Alon 2021

 

Standunk berendezését az alábbi partnereknek köszönhetjük:

Madhya Azure tapéta: Designers Guild – Hephaistos

Inchyra Blue falfesték: Farrow & Ball – NATURALII Concept Store

Bútorok és állólámpa: Woodelier