Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

Afrika szépségét hirdetik a Cole & Son új tapétái

egzotikus

2021. november 27.

5 perc olvasás

article-img
© Cole & Son

Új tapétakollekcióval jelentkezett a világhírű Cole & Son márka. A lenyűgöző falikárpitok Afrika egzotikus élővilágát tárják elénk és a zulu kézműves technikából merítenek ihletet.


A Cole & Son az ún. Afrikai Királyságot, az állatok birodalmát és a vibráló tájakat ünnepli legújabb tapétakollekciójával, a Jabulával, amelyet a brand az Ardmore márkával karöltve alkotott meg. 

A KwaZulu-Natal rezervátum egzotikumát, valamint dinamikus mindennapjait megörökítő falikárpit-kollekció nem szakad el a Cole & Son művészi integritásától és illusztratív leleményességet sugárzó esztétikájától, miközben az Ardmore márka jellegzetes formavilágát is kidomborítja. A tapéták az anyatermészet elbeszélései, a füves területek és szavannák, a száraz rezervátumok és a termékeny oázisok mind az afrikai kontinenst dicsérik. 

A Hoopoe Leaves széria például a florális elemekre helyezi a hangsúlyt, ám ami elsőre virágnak tűnik, az valójában a búbos bankák tollas koronája, amelyek a lombok között rejtőznek a bogarakkal és imádkozó sáskákkal. Különlegessége, hogy a levelek, tollak, valamint a rovarok szárnyainak mintázata a zulu gyöngyfűzést idézi.

Aki viszont ennél is aprólékosabb látványra vágyik, annak többek között a Letaba March tehet kedvére, amely az Olifants folyóhoz vonuló majmokat, nagymacskákat, zsiráfokat és elefántokat ábrázolja.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cole & Son (@cole_and_son_wallpapers) által megosztott bejegyzés

A kollekcióban összesen 11 falikárpit kapott helyet, amelyek mindegyike több árnyalatban kapható, némelyikük esetében pedig, így például a Protea Garden-ében is, kétféle anyag közül választhatunk. 

Kattints a galériába, és fedezd fel a kollekció többi darabját is!

article-gallery-img

A kollekció már megérkezett a Hephaistos üzletébe.