Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

3+1 stílusos dekoráció húsvétra

Húsvéti dekoráció

2022. április 12.

13 perc olvasás

Cselőtei Babus
article-img
© Ali Miller London

Finom, elegáns húsvéti dekorációra bukkanni nem egyszerű feladat. A polcok csak úgy roskadoznak a kiscsibéktől, pasztell nyusziktól, élénk színű akasztós tojásoktól. De nem reménytelen a helyzet – egy pár egyszerű, de jól kiválasztott kiegészítővel egy szempillantás alatt tavaszi hangulatot varázsolhatunk otthonunkba. Mutatjuk a húsvéti lakásdekoráció négy legfontosabb elemét! Fáradt pasztell vázák 

A fáradt pasztell vázák, szezonális virágcsokrokkal kombinálva mesés asztaldíszt képeznek. A legjobb pedig, hogy nemcsak húsvétkor, hanem egész tavasszal megállják a helyüket, bármely helyiségbe is helyezzük a dekorációt. A népies formák békebelivé, még bájosabbá tehetik az összképet – elő az örökölt kancsókkal és köcsögökkel, és mehet is bele a barkaág!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

másik történet (@masiktortenet) által megosztott bejegyzés

Kopogtatók  

Ki ne vágyna egy csodálatos, száraz virágokból álló, üde ajtókoszorúra? Végre elcsomagolhatjuk a korcsolyával, szánkóval és jegesmedvével dekorált, hóval lefújt ajtódíszeket – eljött a pasztellek, virágminták ideje! Minden nap öröm lesz hazaérkezni, és a húsvéti ünnepségekre érkező látogatók is garantáltan méltatni fogják a bejárat területét!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Door Wreaths (@doorwreaths_uk) által megosztott bejegyzés

Bájos gyertyák

Csupán egy-két sápadt rózsaszín és zöld gyertyatartó, illetve egy pár szál izgalmas gyertya szükséges a tökéletes dohányzóasztal- és konzolasztal dekorációhoz. Gyertyát ugyanis nemcsak karácsonykor gyújthatunk – bár még távolinak tűnnek a szabadtérben töltött nyáresték, a gyertyák egy kuckós, esős, tavaszi éjszakán is hangulatosak lehetnek. Hát még ha ilyen mesés színekben pompáznak! 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Things I Like Things I Love (@thingsilikethingsilove) által megosztott bejegyzés

Nyuszik és tojások fából 

Nem kell elbúcsúznunk a tojásoktól és a nyuszifiguráktól, csupán érdemes visszafogottabb, fából vagy mázas kerámiából készült tárgyakra cserélni őket – néhány jól elhelyezett állatfigura tüneményesen mutat majd barkaágakra aggatva. Egy pár darabot megőrizhetünk az ünnepi tányérok dekorálására is – micsoda öröm lesz ilyen szép és bájos környezetben elfogyasztani egy ízletes lágytojást!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

H&M HOME (@hmhome) által megosztott bejegyzés