Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

Rejtekhely a fák között

Kabinház

2021. október 17.

3 perc olvasás

Elle Decoration
article-img
© Treehouses.hu

Kabinházzal bővült a TreeHouses Noszvaj: a népszerű szálláshelyen a csodás lombházak és a lenyűgöző kilátótornyok mellett ezentúl egy hagyományos, A-vonalú házikóban is elvonulhatunk a világ elől.


Támogatott tartalom

A különleges szálláshelyeket kedvelők, a természetrajongók és az illetéktelen pillantásoktól távoli kikapcsolódás hívei mind jól ismerik már a TreeHouses Noszvaj létesítményeit – ezek a fák lombkoronájának magasságában elhelyezkedő kis búvóhelyek ugyanis minden igényt kielégítenek, ha valaki igazi kikapcsolódásra vágyik. A Bükk egy bájos völgyében megbújó házak tágasak, stílusos berendezésűek, ráadásul három különböző típusban is elérhetők.

Treehouses.hu 

A Magyarországon elsőként itt létesült lombházak valóban páratlan élményt nyújtanak a vendégek számára: magasan a fák között, teljes magányban élvezhetjük bennük az erdő szépségét, ráadásul a szobák egy négycsillagos lakosztály kényelmét nyújtják – mind az öt lombház rendelkezik saját jakuzzival, jól feltöltött minibárral, és persze saját konyhával és fürdőszobával is. 

Igazi különlegesség a két ún. kilátótorony. Ezek tetőterasza tíz méter magasságban emelkedik a földfelszín fölé, így az itt elhelyezett jakuzziban vagy a pihenőágyakon lazulni valóban páratlan élmény – amellett, hogy a kilátótornyok is minden kényelemmel felszereltek: mindkettőnek privát infraszaunája, tágas nappalija és kényelmes, élhető belső tere van, a feltöltött minibár és a saját konyha illetve fürdőszoba pedig itt is alapfelszerelés.

Treehouses.hu 

Az idei újdonság pedig egy vadonatúj háztípus: a Cabin. Ez az A-vonalú építmény egy kicsit nosztalgikus hangulatú, de felszereltségében ugyanúgy minden extrát tartalmaz, mint a létesítmény többi egysége, csak épp nincs olyan magasan, mint a lombházak és a kilátótornyok – saját, privát tóra néző jakuzzit és panorámás infraszaunát is találunk benne.

Treehouses.hu 

Bármelyik típust választjuk, mindegyikhez állandó természet-illat illetve háborítatlan csend járul az erdő mélyén (a létesítménybe biztonsági okokból gyermek és kisállat sem vihető), és számos szolgáltatás közül is választhatunk. A környék felfedezéséhez rengeteg segítséget adnak a szállásadók, elérhető például a környékbeli pincészeteknél borvacsora, de mehetünk lovagolni, túrázni vagy akár siklóernyőzni is, a szállásokhoz ráadásul ingyenes kerékpárhasználat is jár. Különlegesség a reggeli is, hiszen a kifogástalan pihenéshez elengedhetetlen a tökéletes napindítás. A legkülönbözőbb helyi, friss finomságokat tartalmazó Breakfast Box-ot (melyet kérésre egyéni igények alapján állítanak össze) az ajtónk előtti hídon találjuk meg minden reggel, így akár a jakuzziban is elfogyaszthatjuk a reggelit. Mindezt ráadásul akár az év minden napján megtehetjük, ugyanis mindhárom háztípus téliesített és fűtéssel is rendelkezik. Kell ennél több egy tökéletes hétvégéhez?

article-gallery-img