Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

Urban Jungle - Hódít a mély palackzöld

Az időtlen zöld

2021. december 01.

3 perc olvasás

Elle Decoration
article-img
© Raw Decor

Az egyik legnépszerűbb szín mostanában a mély palackzöld. A zöld árnyalat békét és harmóniát kölcsönöz a belső térnek, intenzív árnyalata egyenesen frissítően hat a helyiségben. A szín praktikus a szürke őszi és téli hónapokban, és hangsúlyozza a tavasz és a nyár fényességét.


Támogatott tartalom

 A Raw Decor egy kerámiacsempéket gyártó lengyel cég. A művészet, az építészet és a belsőépítészet iránt érzett szenvedélyből alapították, ami 2013 óta befolyásolja a trendeket a csempék világában.  A Raw Decor kollekcióiban rengeteg forma található, amelyek tökéletesen illeszkednek a belsőépítészeti stílusokhoz, a finom és elegáns klasszikuson át, a modernista, szerény skandináv, minimalista, gazdag és dekoratív art decoig. A márka csempéi nemcsak a klasszikusról szólnak, hanem egy időtálló választ adnak a belsőépítészet legújabb világtrendjeire. A Raw Decor kínálata nemcsak a tervezők szívét hódítja meg, hanem a gyönyörű belső terek szerelmeseit is. 

Zöld csempe

A smaragdzöld pálca mozaik, és a márka egyik első modelljének számító hexagon egyszerű geometrikus formái, tökéletes választás a klasszikus dizájn kedvelőinek. A hosszúkás kis téglalapok és a hatszögek egyaránt rendezetté és harmonikussá varázsolják a belső teret. Az egyik legújabb modell a trendi és vadító sötétzöld metro csempe, ami pontosan ugyanezt a hatást éri el. Mivel darabokban kerül értékesítésre, lehetőség van a mennyiséget teljes mértékben a tervezési koncepcióhoz igazítani. Egy halszálka mintába rendezett mozaik hagyományos és kifinomult hatást kölcsönöz, a zöld szín pedig a modernista trendet képviseli.

Zöld konyha

Mint újdonság és egyedi megjelenés, a bestseller arabesque és a halpikkely csempék. Az elsőt a keleti és marokkói stílus ihlette. Különleges és dekoratív formája a csempét a szoba középpontjává varázsolja, és eleganciát hoz a belső térbe. A halpikkely alakú Flabellum csempék kétféle méretben kaphatók, és befejező elemként szolgálhatnak az enteriőrben.

Flabellum csempe

Zöld csempék választásánál érdemes a hozzájuk leginkább illő belsőépítészeti stílusokra gondolni. Az Urban Jungle egy vezető lakberendezési trend, amelynek elengedhetetlen témája a zöld árnyalat. A sarki fény vagy tavaszi levelek mozaikjait a növények levelei ihlették, melyek az Urban Jungle stílus tökéletes megtestesítői. Élő növényeket utánzó mintát alkotnak a falon, és minden bizonnyal ez lesz a szoba fő témája. A zöld hexagon mix három különböző árnyalatával kiváló optikai illúzió az Urban Jungle stílusban tervezett belső térbe. A Raw Decor csempéknél nincsenek korlátok és határok a stílus és egyediség terén. A Raw Decor a zöld mellett rengeteg más színárnyalatot és a formák sokaságát kínálja mindazoknak, akik értékelik az egyedülálló enteriőrt, akik szeretnék kifejezni magukat a formák és színek világával.

article-gallery-img

A www.rawdecor.hu oldalon számos inspirálást találsz, melyek segítenek ötletet meríteni otthonod átalakításában.