Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

5 lehengerlő karácsonyfadísz magyar tervezőktől

Ragyogás

2021. december 04.

11 perc olvasás

Elle Decoration
article-img
© CERAMATE STUDIO

Lehet, hogy évente csak egyszer vesszük elő az ünnepi függőket, mégis sok múlik azon, hogy milyen hangulatot teremtünk általuk a karácsonyfa körül. A magyar tervezők segítségére persze ezúttal is számíthatunk.

 


Minimalista függők a M. Kovács Conceptual Ceramics-től

A Conceptual Ceramics kerámiáit képtelenség megunni. A főként a fatüzes égetésről ismert Kovács Máté kínálatában ezúttal porcelán karácsonyfadíszek is helyt kaptak. A tervezővel és minimalista függőivel a Telep karácsonyi vásárán is találkozhatunk minden advent vasárnap. 

Flowérzés a Ceramate Studio jóvoltából

A Flow kollekció karakteres megjelenése köszön vissza a Ceramate Studio gömbjein. A porcelán karácsonyfadíszeket akár eltérő színben is összeválogathajuk, sőt, akár egyetlen dísszel is távozhatunk a párostól – igazi örömhír ez a gyűjtőknek.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ceramate studio (@ceramate_studio) által megosztott bejegyzés

A Dano Ceramics lapos csodái

A Dano Ceramics műhelyében már október óta újabbnál újabb karácsonyfadíszek bukkannak fel. A választékban jelenleg sapkás, fenyőfás, gránátalmás és még absztrakt függők is elérhetők. És még ki tudja, milyen további csodákra számíthatunk még!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dano Ceramics (@dano.ceramics) által megosztott bejegyzés

Sinkovits Zsuzsanna porcelánbogarai

Sinkovits Zsuzsanna Kitin kollekciója még a tervező egyetemi évei alatt készült, ennek ellenére – fellélegezhetünk – a mai napig megrendelhető a széria. A türkiz máztól az aranyig számos verzió közül választhatunk, és szinte biztos, hogy nem találunk két ugyanolyan porcelánbogarat.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zsuzsanna Sinkovits (@sinkovitszsuzsanna) által megosztott bejegyzés

Üveggömbe zárt virágok a Lunariától és a Bublabtól

A Lunaria Budapest és a Bublab szerelemgyermekei ezek a lehengerlő üveg karácsonyfadíszek, amelyeket az Ajándék Terminálban szerezhetünk be. A Lunaria egyébként adventi koszorúkkal, kopogtatókkal és ünnepi asztalidíszekkel is várja a látogatókat a XI. kerületi pop-op üzletben.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bublab | Bubla Ágnes (@bublaboratory) által megosztott bejegyzés