Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

A legszebb takarók, szőrmék és mikroplüss ágyneműk télire

Helló január!

2022. január 10.

2 perc olvasás

Elle Decoration
article-img
© Bonami

Ágyunk egész évben a pihenés és feltöltődés helye, a hideg téli estéken azonban még jobban vágyunk belehuppanni. A meleg paplan, a sok párna, a szőrös takarók és szőrmék igazi bekuckózós élményt adnak. Meríts inspirációt a Bonami szekértőinek tippjeivel, és készítsd fel az ágyad a tél leghidegebb hónapjaira!


Válassz stílusos ágyneműhuzatot!

Az év leghidegebb időszakában sem kell lemondanod a szürke és a fehér árnyalatok
tisztaságáról. Bár hűsítőnek tűnnek, jó alapot nyújtanak bordó, zöld vagy barna színekkel kombinálva.

Kombináld a párnahuzatokat!

Bársony, vastagabb kordbársony és ami a legfontosabb - szőrös plédek és szőrme minden mennyiségben! Ez a téli hálószoba biztos receptje. A szőrös párnákhoz olyan jó odabújni! Ne félj a különböző textúrák kombinálásától, csak arra figyelj, hogy a színek passzoljanak egymáshoz!

Válassz kötött takarót!

A kötött textíliák szezonja abszolút télen van. És ezúttal ne csak a pulóveredre gondolj! Egy meleg, kötött takaró, kellemes színben és mintával a hálószoba dísze is lehet! És olyan jól felmelegít, hogy a legvadabb mínuszok sem számítanak!

Aludj tollpaplanban!

A télnek esélye sem lesz, ha felfegyverkezel egy szuper takaróval. Figyelj a szálsűrűségre! A legmelegebb darabok általában 400 g/m2sűrűséggel büszkélkedhetnek. Egy valódi tollal töltött paplannal nem nyúlsz mellé, de a gyapjúból készült darabok is csodásak. Ha allergiás vagy, érdemes a mesterséges szálakból készültek közül válogatni.