Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

Cozy kabinok elrejtve a világ minden táján

Elrejtett házikók

2021. november 05.

3 perc olvasás

article-img
© @welovebalii

Három tökéletes hely három elrejtett helyszínen, ami méltó arra, hogy felkerüljön a bakancslistánkra, ha elszeretnénk menekülni a világ nyüzsgésétől. 


Lake Arrowhead, California

A San Bernandino National Forest szívében fekszik a Lake Arrowhead tó egyik gyöngyszeme. A hegyekben fekvő pici házikó minden elfáradt városinak tökéletes búvóhelyet biztosít a kaotikus, nyüzsgő városi forgalomtól elzárva. A belső interiőr az MCM (mid-century modern) stílusjegyeit tükrözi: az egyszerűség a természet teljes összhangjával. A hatalmas üveg ablakok és a tágas belső terek beengedik és bent tartják a fényt, ezzel is közelebb hozva hozzánk az erdő közelségét. 

Norvégia

Észak Norvégia egyik eldugott, fjord menti üdülőhelye egyszerre képviseli a letagadhatatlan, városi skandináv jegyeket, miközben középkort idézve belső, lángoló kandalló és egyszerű ódivatú bútorzat ellensúlyozza a modern belső design-t. 

Bali, Indonézia 

A dzsungel mélyén egy igazi gyöngyszem várja a látogatókat. A bambusznádból kialakított lakrészek tökéletes rejtekhelyet biztosítanak az elvonulásra a zajos világtól.