Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

Egy otthonos és kortárs bútordarab azonnal felfrissíti lakásodat

Belga sikk

2021. november 12.

5 perc olvasás

Nóra
article-img
© Hephaistos

Új márka a Hephaistosnál: itt a Marie’s Corner, amelynek rendkívül sokféle módon testreszabható, otthonos és kortárs bútorai azonnal felfrissítik életteredet – felújítás nélkül.


Új márkával bővíti termékkínálatát az eddig különleges tapéták és textilek forgalmazójaként ismert fővárosi luxusüzlet, a Hephaistos, amely most első alkalommal egy bútormárkával lepi meg designérzékeny és elkötelezett vásárlóközönségét. Méghozzá egy belgával, amit úgy hívnak Marie's Corner.

Belga sikk

A Marie’s Corner egy olyan új szegmenst képvisel a Hephaistos kínálatában, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozott a vásárlók részéről: a különlegesen magas minőségű, kényelmes, klasszikus vonalvezetésű, ugyanakkor kortárs stílusú kárpitos bútorokét.

Ritka az olyan eleganciát, kényelmet, időtálló formavilágot, kifogástalan minőséget nyújtó bútormárka, mint a Marie's Corner

– mondja Gyűrűsi Lilla, enteriőrtervező, a Marie’s Corner hazai forgalmazója.

Kiemelkedően jól variálható és kombinálható bútorkollekcióról van szó, ami egészen biztosan minden igényt kielégít

 – teszi hozzá Gaál Eszter, a Hephaistos tulajdonosa.

Otthonos és kortárs

Az új márka Belgiumból indult útjára 30 évvel ezelőtt, eredetileg a tengerentúli piacot megcélzó, hangsúlyozottan az európai stílusvilágot és amerikai kényelmet ötvöző bútorgyártóként. Otthonos és kortárs, időtálló és elegáns darabokat kínál, melyek közös jellemzője, hogy rendkívül sokféle módon testreszabhatók, és döntően kézműves jelleggel, egy saját tulajdonú spanyolországi gyárban, Zaragozában készülnek, 100%-ban európai alapanyagokból.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marie's Corner (@maries_corner) által megosztott bejegyzés

Kivételes színvariációk

A Marie’s Corner bútorok tömör és stabil, főként bükkfából és kisebb részben fenyőből, csapos illesztésekkel, és többnyire a bútorlábbal egy darabban készülő alapokon állnak, melyekre az ügyfél választhatja ki a számára ideális töltetet és kárpitot a meglévő kínálatból. Utóbbi, mely mintegy ötvenféle textil- és összesen ötszázféle színvariációt kínál, teljes egészében hagyományos kárpitosmódszerekkel és kimagasló igényességgel kerül fel a bútor testére, mindemellett lehetőség van saját, kedvenc textilünket is elküldeni a gyárba, ha igazán egyedi darabot szeretnénk. Hasonló precizitással készülnek a nem kárpitos darabok is, melyeket kizárólag a legmagasabb minőségű fából állítanak össze, kézzel, szakemberek közreműködésével.

article-gallery-img

A Marie’s Corner weboldalán megtekinthető, számos referencia azt bizonyítja: a lakberendezők és belsőépítészek világszerte bíznak a márka szakértelmében és örömmel választják az igényeikhez és projektjeik stílusához tökéletesen illeszthető belga márkát – amely most végre a hazai szakemberek, illetve természetesen a saját otthonukat berendezni kívánó érdeklődők számára is elérhetővé vált.

Mintadarabok és részletes katalógus megtekinthetők a Hephaistos üzletében.