Webshop
KERESÉS AZ ELLE DECOR OLDALON

Gyertyakisokos az ünnepekre: szójaviasz vs. paraffin

Relax

2021. december 03.

7 perc olvasás

Rácz Eszter
article-img
© BUKKI Candles

A gyertyákkal csodálatos hygge életérzést varázsolhatunk az otthonunkba, de ma már nem mindegy, hogy milyet választunk, fontos tudni, miből is készülnek. Íme, gyertyakisokos az ünnepekre!


Szerencsére nem kell messzire mennünk szép, finom és környezetbarát alternatívákért, hiszen már itthon is szebbnél szebb gyertyákat fedezhetünk fel magyar kisvállalkozásoknál.

Szójaviasz vs. paraffin

A szójagyertyák például teljes mértékben növényi alapúak a paraffingyertyákhoz képest, melyek égetése során toxinok kerülnek a levegőbe, amik károsak az egészségre és a környezetre is. Emellett a szójaviasz sokkal tovább ég, mint hagyományos társai, ezért még költséghatékonyabbak is!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✶ Greenway Candle ✶ BUDAPEST (@greenwaycandle) által megosztott bejegyzés

Öko-design

A GreenWay családi vállalkozás, szójaviasz gyertyáik egytől egyig kézzel öntve
készülnek a legmagasabb minőségű szójaviaszból, vegán alapanyagok és öko-kanóc felhasználásával. Ünnepi kollekciójukban olyan illatokat találunk meg, mint a mézeskalács, almás-fahéjas sütemény vagy a fenyőerdők illata. Rendkívül esztétikus, letisztult minimalista stílusban készülnek, így lesznek tökéletes kiegészítői a modern, környezettudatos otthonnak!

 

Allergiamentes otthon

A Bukki Candles repce-és méhviaszgyertyái csakugyan kézzel készülnek, méghozzá a legtisztább minőségű viaszból, amelynek előállítása során a környezeti terhelés minimális, az égés során nem kerülnek káros anyagok a levegőbe.

A Bukki gyertyák viszont nem illatgyertyák, kifejezetten figyeltek arra, hogy az allergiásoknak se jelentsen problémát a használatuk, ezért natúr teamécseseket, szálgyertyákat és tömbgyertyákat találunk náluk. Ha viszont mégis vágyunk egy kis illatozásra, válasszuk a méhviaszgyertyákat, amelyeknek lágy, édeskés illata van.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BUKKI Candles (@bukkicandles) által megosztott bejegyzés